• +36 92 511747
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Wellis Lipari okos WC

197 nagykep

Wellis Lipari okos Wc kapható!
További részletekért érdeklődjön személyesen vagy elérhetőségeinken!

Lipari - fali okos WC

Termékjellemzők: porcelánbidé funkció - női intim mosó - gyermek mód - vízsugár pozíciójának állítása - vízsugár erősségének állítása - mozgatható tisztítófej - öntisztító masszázsfúvóka - egygombos automata funkció - meleg levegős szárítás - instant vízmelegítő - ülőke hőmérséklet szabályozás - automata öblítés (tartállyal együtt) - távirányító - éjjeli fény - energiatakarékos mód - soft close lassan és zajmentesen záródó fedél - hátsó kifolyású

Okos WC-k

Napjainkban egyre több „okos” eszköz jelenik meg a piacon. Az okos telefon, okos TV és okos óra után pár éve megérkezett a japán típusú okos WC is Európába. De mi is ez az okos WC? Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval. Ez részben igaz is, de a valóságban ennél sokkal többről van szó. Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben: Automatikusan felnyílik a fedele, ha a beépített szenzor mozgást érzékel. Előmelegítési funkciója folyamatosan kellemes hőfokon tartja az ülőkét.Különböző bidé funkciókkal van ellátva. A vízsugár erőssége és a víz hőfoka igény szerint állítható. Éjszaka diszkrét hangulatfény segíti az álmosan kibotorkáló családtagokat a tájékozódásbanMindezt víz-, és energiatakarékos módon teszi.

pályázat 1 pályázat 2 pályázat 3